Monday, January 17, 2011

Media Pakatan Rakyat Cam Budak Kecik

Kenyataan Media Ketua Wira Perkasa Di Balai Polis Sentul Jam 2.30ptg 17hb Jan 2011 :

Salam Sahabat2 Media Yang Saya hormati,Suatu Perbuatan Yang Di Lihat Sebagai Satu Provokasi Pihak MEDIA PAKATAN RAKYAT
Saya Membuat laporan Polis Terhadap Satu laman Web di Facebook iaitu “Media Pakatan Rakyat” dan “Tibai UMNO” Yang Menyebarkan Satu Surat Palsu Provokasi Mengunakan Surat PERKASA Bagi Provokasi PRK Di DUN Tenang Yg Disebarkan di Blog2 dan FACEBOOK Bagi Mencemar Nama Baik PERKASA.


Disini Ingin Saya Mewakili WIRA PERKASA MALAYSIA Secara Tegaskan Setelah Memeriksa Dan Menghubungi PERKASA Johor Serta PERKASA Pusat Mengenai Surat Layang Ini Dan Dapati Ianya Sebuah Surat Palsu. Laporan Polis Dibuat Oleh Pihak PERKASA Bagi Menolak Dakwaan Surat Itu Adalah Keluaran Pihak PERKASA, Pihak Kami Tidak Teragak-Agak Utk Mengambil Tindakan Undang-Undang Untuk Menyaman Pihak “Media Pakatan Rakyat” dan “Tibai UMNO” Yang telah memburukkan Nama baik Pihak PERKASA.

Pada Pihak Yang Tidak Bertanggungjawab dan Berfikiran Sempit, Ni Provokasi Yang Saya Anggap Mcm Politik Tidak Matang dan Kebudak-budakkan, Kekurangan Modal Utk Hadapi PRK Tenang ni, Saya Tidak Mahu Menuduh Mana2 Parti Yang Saya lihat Cam Sudah kehilangan Strategi Sehingga Mengunakan Provokasi Yang Bodoh Dan Kurang Matang Ni..

PARTI MANA YANG BODOH, KITA SEMUA TAU.JIKA INI CONTOH SURATNYA DAN KANDUNGANNYA NYATA BUKAN DRPD BARISAN NASIONAL, JADI PARTI MANA YG BODOH DAN TIDAK MATANG NI YANG MENGUNAKAN “MEDIA PAKATAN RAKYAT”

Melayu pun Malaysia juga. I’M A MALAY IM NOT A RACIST
Yang Sayangkan Negara
Arman Azha Hj Abu Hanifah
Ketua Wira Perkasa Malaysia
Laungkan “ H.O.M”
Post a Comment