Tuesday, March 22, 2011

PERKASA TIDAK TERLIBAT ISU VIDEO LUCAH PEMIMPIN PR

Salam Sahabat2 Yg Dihormati,

Saya Baru Mendapat Beberapa Panggilan Telefon Isu Yg Sedang Hangat Dlm Pasaran Iaitu Isu Datuk T Dan Video Lucah Pemimpin Kanan PR.

"Dato T" Saya Tak Kenal Tapi "Mr T" Kat Atas Tu Saya Kenal...Siapa Gerangan Beliau, Wujud Atau Hanya Mainan Politik?

Sejak Mula Isu Ni Dimainkan, Saya Tidak Ada Komen Atau Berikan Apa2 Pandangan Kerana Isu Ini Saya Lihat Masih Terumbang-Ambing Kerana Belum Ada Bukti Kewujudan Video Tersebut.

Bagi Saya Secara Peribadi Isu DNA Lebih Baik Di Berikan Keutamaan Kerana Kes Ini Dlm Perbicaraan Dan Rakyat Mahukan Keadilan Dan Kebenaran Ttg Siapa Yg Benar Dan Siapa Yg Tidak.

Hari Ni Saya Dikejutkan Dimana Ada Beberapa Blog PR Mengatakan PERKASA Terlibat. Dan Individu Yg Dikatakan Itu Pula Dikatakan Bendahari PERKASA Dato Shuib Lazim.

Saya Baru Menghubungi Dato Shuib Bendahari Perkasa Yg Di Katakan Terlibat Dlm Isu Video Lucah Pemimpin Kanan PR, Dan Beliau Pun Kata Tidak Tahu Dan Tidak Telibat, Pelik2 PERKASA Tak Kuar Satu Statement Isu Video Ni, Pelik Puak2 Yg Nak Libatkan PERKASA Isu Ni.

ISU DISINI SIAPA PORNSTAR DLM VIDEO TERSEBUT? JIKA KITA PASTI AKAN SIAPA PORNSTAR TERSEBUT, BUKANKAH WAJIB KITA TOLAK KEPIMPINAN BELIAU...

Psssstttt...Sapa Ada Video Tu, Kasi Lar Tgk, Heheheheeh...


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Post a Comment