Sunday, September 18, 2011

DS NAJIB "BAPAK DEMOKRASI" BUKAN "DEMOSTRASI MALAYSIA"Salam Sahabat2 Yang Dihormati,

Hadiah Terbaik Sempena HARI MALAYSIA Adalah Transformasi Kematangan Kerajaan Dlm Isu2 Masa Kini.

Jelas Pejuangan Demokrasi Sejak Merdeka Hingga Kini Adalah BN, Keputusan Menerima Kebebasan Bersuara, Berhimpun Dan Batalkan ISA Adalah Keputusan Yg Amat Berani Oleh Pemimpin. BN PEJUANG SUBUR DEMOKRASI, BN WE WALK THE TALK..

Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak Pada Malam Khamis Mengumumkan Bahawa Akta Keselamatan Dalam Negeri 1960 (ISA) Akan Dimansuhkan Dan Dua Undang-Undang Baru Yang Sesuai Akan Digubal Bagi Memelihara Keamanan, Kesejahteraan, Kesentosaan serta Kerukunan Hidup Rakyat Dan Negara.

Mengumumkan Keputusan Itu Dalam Perutusan Khas Hari Malaysia, Najib Berkata Dua Undang-Undang Baru Itu Akan Digubal Di Bawah “Semangat Serta Payung” Perkara 149 Perlembagaan Persekutuan Bagi Mencegah Perbuatan Subversif, Keganasan Terancang dan Perbuatan Jenayah.

Malaysia Telah Matang Dan Menolak Perpecahan Dan Perbalahan Sesama Sendiri Mengunakan Kekerasan Tetapi Berubah Mengunakan Rundingan Untuk Penyelesaian Masalah, Tahniah Pada Kerajaan Malaysia Yang Telah Berkembang Dan Lebih Matang Dan Terbuka Dalam Segi Pemerintahan Negara, Jangan Hanya Bertanya Apa Yang Negara Dah Bagi Pada Kita, Tetapi Tanya Apa Yang Telah Kita Berikan Pada Negara Ni..TAHNIAH MALAYSIA MEMPUNYAI PM YANG BERANI SEPERTI YAB DS NAJIB.Jelas Pejuang Demokrasi Sejak Merdeka Hingga Kini Adalah BN, Keputusan Menerima Kebebasan Bersuara, Berhimpun Dan Batalkan ISA Adalah Keputusan Yg Amat Berani Oleh Pemimpin.

BN PEJUANG SUBUR DEMOKRASI, BN WE WALK THE TALK.YAB DS NAJIB ANDA PEJUANG DEMOKRASI LAYAK DI PANGGIL TAHNIAH MALAYSIA MEMPUNYAI PM YANG BERANI SEPERTI YAB DS NAJIB.

YAB DS NAJIB ANDA PEJUANG DEMOKRASI LAYAK DI PANGGIL BAPA DEMOKRASI MALAYSIA :)TAPI SELURUH MALAYSIA TAHU SIAPA BAPAK DEMOSTRASI MALAYSIA. BEZANYA KEMATANGAN DAN KEPURA-PURAAN.

YAB DS NAJIB BAPA DEMOKRASI MALAYSIA

-Armand Sayang Pemimpin Berani-BAPA DEMOKRASI MALAYSIA :)
Post a Comment