Wednesday, June 12, 2013

Warkah Buat YAB DS Najib "UDA HOLDINGS"

Yang Amat Berhormat Dato' Seri Najib Tun Razak
Pejabat Perdana Menteri
Blok Utama, Bangunan Perdana Putra,
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan,
62502 Putrajaya,
MALAYSIA

Salam Aman1Malaysia


Yang Dihormati  Yang Amat Berhormat Dato' Seri Najib Tun Razak ,

Per : Pengarah UDA HOLDING Tiada Jati Diri Bumiputra Demi Kepentingan Bumiputra

Kehadapan Yang Dihormati  Yang Amat Berhormat Dato' Seri Najib Tun Razak  , Saya Mewakili Suara Anak Muda 1Malaysia Merasakan UDA Holding Telah Tersasar Daripada Asas Kenapa Ianya Di Tubuhkan. Dimana UDA Holding Sepatutnya Menjaga Kepentingan Bumiputra Terutama Bagi Peniaga-Peniaga Kecil.

Soalan Saya, Siapa Dalam Board Of Director UDA? Lupakah Siapa Mereka Yang Di Letakkan Di Dalam UDA HOLDINGS Nasihat Saya Jangan Tekan Peniaga-Peniaga Kecil Bumiputra..Jangan Fikirkan Poket Dan Keuntungan Tanpa Memikirkan Kepentingan Bumiputra Wahai Orang Kuat UDA. Kalau Yang Di Amanahkan Sudah Tidak Mengerti Atau Tidak Memahami Nak Bantu Majukan Bumiputra,Biar Letak Saya Duduk Dalam UDA HOLDINGS Untuk Ajar Cara Bantu Peniaga-Peniaga Kecil Bumiputra. UDA HOLDINGS Di Tubuhkan Utk Bantu Bumiputra, Bukannya Utk Menekan Bumiputra.Harap YAB Dato’ Seri Mendengar Isu Kepentingan Peniaga-Peniaga Kecil Bumiputra.

UDA HOLDINGS  Telah Banyak Mengadaikan Harta Bumiputra Lihat Kompleks Niaga Bangsar Ria, Lihat  Kompleks Bukit Bintang Dan Pelbagai Lagi Pusat-Pusat Perniagaan Bumiputra Telah Digadai Kerana Mengejar Keuntungan. Kini  UDA HOLDINGS Ingin Gadaikan Central Market  (Pasar Seni)Pada Bukan Bumiputra. UDA Holding Sudah Lupakah ,Pelancong Ke Central Market (Pasar Seni) Kerana Kedai-Kedai Hasil Tangan Anak2 Malaysia Serta Artis-Artis Pengiat Seni Jalanan Baik Pelukis Dan Pemuzik Bukannya Kerana Jualan Barangan-Barangan Daripada Negara China.

Bukak Mata Wahai Pengarah-Pengarah UDA HOLDINGS.Kalau Tak Reti Nak Jaga Bumiputra Kasi Saya Ajarkan. Pelbagai Rintangan, Cabaran Dan Kesusahan Pihak Suara  Anak Muda 1Malaysia Lalui Sebagai Sebuah NGO Yang Menyokong Kerajaan Walaupun Tanpa Bantuan Dana , Kerana Pihak Kami Yakin Akan Kepimpinan Kerajaan Dibawah Yang Dihormati  Yang Amat Berhormat Dato' Seri Najib Tun Razak , Mungkin Kesilapan Kami  Adalah Kami Membuat Kerja Diperingkat Akar Umbi Tanpa Dapat Bantuan Dana Daripada Mana-Mana Pihak Kementerian Sepanjang Kami Bergerak Aktif Kerana Budaya Birokrasi Dalaman Dipihak Kerajaan. Untuk Makluman Pihakyang Dihormati  Yang Amat Berhormat Dato' Seri Najib Tun Razak  , Suara Anak Muda Telah Berada Di Kesemua 13 Negeri Dalam Malaysia Dimana Majoritinya Adalah Yang Berusia Dibawah 40tahun.


Suara Anak Muda 1Malaysia Amatlah Kami Alu-Alukan Sokongan Yg Dihormati  Yang Amat Berhormat Dato' Seri Najib Tun Razak Dalam Membuat Transformasi Lembaga Pengarah UDA HOLDINGS Bagi Menjaga Kepentingan Bumiputra .Saya Dengan  Rendah Diri Memohon Rintihan Suara Hati Kami Di Dengari Oleh Kepimpinan Negara Dalam Terus Memperjuangkan Kepentingan Bumiputra.Untuk Mendapat Maklumat Lanjut Sila Hubungi Saya Di Talian +6012-2277266 Atau Email Saya Di Armandpju@Gmail.Com  Blog : Http://Armandpju.Blogspot.Com

Sekian, Terima Kasih

Yang Ikhlas

Arman Azha Hj Abu Hanifah
Presiden
Kelab Suara Anak Muda 1Malaysia
Kekalkan Central Market Pada Peniaga2 Kecil Bumiputra


SIAPA BELIAU

PENGARAH NI ADA JATI DIRI BUMIPUTRAKAH?

JANGAN TEKAN PENIAGA2 BUMIPUTRA

JANGAN TEKAN PENIAGA2 BUMIPUTRA

JANGAN TEKAN PENIAGA2 BUMIPUTRA

JANGAN TEKAN PENIAGA2 BUMIPUTRA

JANGAN TEKAN PENIAGA2 BUMIPUTRA

JANGAN TEKAN PENIAGA2 BUMIPUTRA

JANGAN TEKAN PENIAGA2 BUMIPUTRAPost a Comment