Monday, February 28, 2011

Provokasi PRK Merlimau Dan Kerdau..


Salam Sahabat2 Yang Di Hormati,

Sebentar Tadi Saya Telah Dihubungi Oleh Rakan2 Bloggers Drpd Perak " Perak Cyber Troopers" Dan "Sekupang Dua" Minta Penjelasan Tentang PRK Merlimau Dan Kerdau Di Mana Puak2 Yg Tidak Bertanggungjawab Mengeluarkan Risalah2 Dan Banner2 Yang Mengunakan Logo PERKASA.

SURAT PROVOKASI PALSU, ISH2 BODOH BETUL LAR


Di Sini Saya Selaku Ketua Wira Perkasa Mewakili Perkasa Ingin Nyatakan Pihak PERKASA Tidak Terlibat Langsung Dlm Sebaran Risalah Dan Banner2 Yg Berunsur Provokasi Di Kedua2 Tempat di PKR. Pihak Perkasa Negeri Melaka dan Pahang Telah Membuat Satu laporan Polis Terhadap Fitnah Yang Di Lihat Kurang Matang Dan Kebudak-budakan Sehingga Terdesak Mencemarkan Nama Baik Pihak PERKASA.

LIHAT GMBR DIBAWAH BODOH BETUL PROVOKASI DEPA NI


Disini Sekali lagi Saya Ingin Menegaskan Sekali Lagi Pihak PERKASA Tidak Pernah Mengeluarkan Apa2 Risalah Atau Banner2 Seperti Yang Di Laporkan.Kadang2 Fikir2kan Kelakar Juga Puak2 Yg Mengunakan Provokasi Murah Ni, Ni Jelas Menunjukkan Pihak PERKASA Melakukan Tanggungjawab dan Amanah Yang Di Berikan Oleh Ahli2 dan Penyokong2 PERKASA Dimana Pihak2 Yg Tidak Bertanggungjawab Sehingga Terdesak Membuat Provokasi Bodoh Camni. Yg Paling Kelakar Ada Pihak Parti2 Politik Yg Melihat PERKASA Sebuah NGO Yang Konsisten Dalam Perjuangan Utk Membantu BUMIPUTRA, Dulu Mereka Hina, Kutuk, Caci..Etc, KINI MEREKA PULAK BUAT NGO YG SERUPA CAM PERKASA, Hehehehe Ibarat Ludah Kelangit Hinggap Muka Sendiri.

LAPORAN POLIS PERKASA MELAKA

DISINI INGIN SAYA NYATAKAN PERKASA TIDAK AKAN BERGANJAK DRPD PRINSIP PERJUANGAN YG DIBAWA WALAUPUN PELBAGAI CABARAN DAN HALANGAN YG DIHADAPI.

"ALANG2 GENGGAM BARA API BIAR SAMPAI JADI ARANG"

PERKASA MEMPERTAHANKAN HAK BUMIPUTRA YG JELAS TERMAKTUB DLM PERLEMBAGAAN NEGARA, PERKASA TIDAK PERNAH MINTA LEBIH ATAU KURANG SEPERTI MANA YG TELAH TERMAKTUB DLM PERLEMBAGAAN NEGARA. PERKASA MENGHORMATI SEMUA HAK2 KAUM2 LAIN, AGAMA LAIN, BANGSA LAIN SEPERTI YANG TERMAKTUB DLM PERLEMBAGAAN NEGARA.

PERPADUAN MELAYU ISLAM MERUPAKAN BATU ASAS PERPADUAN DAN MUHIBBAH UTK SEMUA KAUM DI MALAYSIA KEARAH 1MALAYSIA YG HARMONI.

I'M A MALAY, I'M A MALAYSIAN, I'M NOT A RACIST AND I'M 1MALAYSIA...
Post a Comment