Wednesday, May 18, 2011

TEOH BENG HOCK WAYANG DAP PRU13


Salam Sahabat2 Yang di Hormati,

Isu Kematian Teoh Beng Hock Macam2 Cerita Dan Persepsi Yang Di Mainkan Sepanjang Isu Ini Mula Sehingga Kini, Dahulu Pihak Keluarganya Minta Inquest Di Adakan Bila Keputusan Inquest Itu Tidak Menyelebahi Pihak Yang Cuba Nak Jadi Hero Wayang Tinggi Ni, Kemudian Meminta Suruhanjaya Diraja Pulak Isu Ini.

JENG2...MAKLUMAT TERBARU YANG BARU SAYA TERIMA KIRA2 20MINIT YANG LALU..



Menurut Sumber Yang Memberitahu Saya Isu Teoh Beng Hock Ini Akan Di Mainkan Sehingga PRU12 Utk Mendapat UNDI Simpati Kaum CINA, YANG PALING BEST DRPD MAKLUMAT YANG SAYA DAPAT, PIHAK KEPIMPINAN DAP AKAN MELETAKKAN SALAH SEORANG KELUARGA TEOH BENG HOCK SEBAGAI CALON PRU13 DISALAH SEBUAH KAWASAN DI NEGERI SELANGOR...



Patut Lar Keluarga Teoh Beng Hock Mengikut Telunjuk Pihak DAP Kesana-Sini Rupa2nya ADA UDANG DISEBALIK BATU..Sudah Kawtim Mau Jadi Calon DAP Bagi PRU13 Khususnya Nak Raih Undi Simpati Kaum Cina Di Negeri Selangor.

KITA TENGOK SUMBER BERITA INI BETUL ATAU TIDAK, KITA MINTAK PIHAK DAP MAHUPUN KELUARGA TEOH BENG HOCK MENAFIKAN ISU NI.

RUPA2NYA ISU BENG HOCK NI BUKAN NAK CARI KEADILAN UTK BENG HOCK TAPI NAK CARI UNDI UTK PARTI KEADILAN, PATUT LAR ISU NI DI POLITIKKAN SEHINGGA ISU ASAS KES NI TERLEPAS PANDANG IAITU ISU RASUAH DAN SALAH GUNA KUASA OLEH KERAJAAN PR DI SELANGOR..



SO MINTAK PENJELASAN DAP DAN KELUARGA BENG HOCK LEH TAK, NAK TAU BETUL KER ADA PERJANJIAN ANTARA MEREKA..RAKYAT PERLU TAHU..
Post a Comment