Thursday, June 9, 2011

Komen Bro Fauwas Pasal " PKR" Terbaek Dlm BBM Saya :)

Salam Sahabat, Tersenyum Saya Pagi Ni Baca Komen Di BBM Saya , Terbaek :)

Participants:
-------------
ARMAND AZHA PJU *MY**MY*, Fauwaaz Satrya Wirang Langkir

Messages:
---------
Fauwaaz Satrya Wirang Langkir
Mikul dhuwur mendhem jero!:

Hehehe pkr tak bayar sewa tertunggak premis pejabat di tropicana merchant square berjumlah rm600,000. Laporan the star, 10 june 2011 m/s 10. Pandai bebeno menipu, sampai sewa office pun nak tipu hehehe. Bodoh le siapa yang masih percaya pkr. Atau mungkin berlaku penyalahgunaan sumber kewangan, penyelewengan, kebocoran dan ketirisan dalam parti pkr sendiri.... Macam mana nak tadbir negara ini macam....tuduh bn melakukan penyelewengan dan tak mampu tadbir negara, tapi dia sendiri nak tadbir parti sendiri pun tak boleh elak penyelewengan dalam parti....macam mana nak elak penyelewengan kalo macam ni.....kan baik suruh sprm siasat hahaha

Fauwaaz Satrya Wirang Langkir
Mikul dhuwur mendhem jero!:

Atau duit habis sebab nak bayar download kat perwakilan pas supaya geng anwarinas menang hahahaha

ARMAND AZHA PJU *MY**MY*:
;)

Fauwaaz Satrya Wirang Langkir
Mikul dhuwur mendhem jero!:

Kalau tanya anwar kenapa pkr tak bayar sewa dia akan jawab macam ni:
Fauwaaz Satrya Wirang Langkir
Mikul dhuwur mendhem jero!: "Ada konspirasi peringkat tertinggi dalam pkr untuk menjatuhkan karier politik saya"

Fauwaaz Satrya Wirang Langkir
Mikul dhuwur mendhem jero!:

"Ini semua akibat kebocoran dan ketirisan dalam kerajaan umno-barisan nasional yang zalim dan perkauman"

Fauwaaz Satrya Wirang Langkir
Mikul dhuwur mendhem jero!:

Kalau tanya hadi dia jawab "dalam hukum hudud kena ada 4 saksi yang menyatakan pkr tak bayar sewa"

Fauwaaz Satrya Wirang Langkir
Mikul dhuwur mendhem jero!:

Kalau tanya nik aziz dia kata " dale isle tak payoh bayar sewa pejabat"

Fauwaaz Satrya Wirang Langkir
Mikul dhuwur mendhem jero!:

Kalau tanya karpal dia kata "langkah mayat saya dulu kalau pkr tak bayar sewa"

Fauwaaz Satrya Wirang Langkir
Mikul dhuwur mendhem jero!:

Kalau tanya lim kit siang dia kata "ini kena refer itu suhakam sama human rights"

ARMAND AZHA PJU *MY**MY*: Hahahaha

_________________________________

Terima Kasih Fauwas Buat Hari Saya Tersenyum Sepanjang Ari Jumaat :)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Post a Comment