Monday, June 6, 2011

Pulau Pinang Apa Sudah Jadi?? Singapura Ke 2 Ke ?

Salam Sahabat2 Yang Di Hormati,

Pulau Pinang Apa Sudah Jadi?

Pulau Pinang Ini Bakal Jadi Singapura Ke 2 Ke ? Gunakan Org Melayu Utk Pecah Belahkan Sesama Sendiri, Menang Sorak Kampung Tergadai.. Ini Berlaku Dlm Sejarah Singapura, Adakah Sejarah Akan Berulang Kembali ?

Dahulu Di Kejutkan Dgn Meruntuhkan Kg Buah Pala (Org India), Kemudian Isu Runtuhkan Rumah Kg Asam, Lepas Tu Robohkan CAFE DOREMI (Org Melayu) ,Lagi Isu Robohkan Kedai Makanan Laut Di Pulau Pinang (Org Melayu ), Lepas Tu Robohkan Gerai2 Makan Di Taman Pelangi ( Org Melayu) , Paling Hebat Perarakan Maulidur Rasul Pernah Nak Di Batal Kan Oleh Kerajaan Pulau Pinang.. Tahniah Pada Yang Membuat Pilihan Pada Kerajaan Pulau Pinang Sekarang.

Isu Paling Baru Adalah Isu Pemilihan Jawatankuasa Masjid, Apa Dah Jadi Ni, Nak Buat Keretakan Dan Perpecahan Sesama Org2 Melayu Islam Lagi Ker. Ini Di Katakan Pecah Dan Perintah Utk Kekalkan Kuasa. Soalan Disini Kenapa Masuk Campur Hal-Ehwal Agama Islam Dalam Isu Ini, Kenapa Guan Eng Tidak Cadangkan Buat Pemilihan Sami2 Kuil Dan Tokong Juga Di Adakan, Kenapa Hanya Pemilihan Masjid. Apa Permainan Beliau Ni. Nak Org Melayu Terus Berpecah Ker?

Dan Saya Mendapat Message Dimana Satu Program Lain Jadi Lain. Ini BBM Message Beliau Pada Saya:

"En Armand, Pesta Coklat Di PISA Pulau Pinang Bertukar Jadi Pesta Salai Babi Secara Terang2 Terkejut Saya Bersama2 Keluarga Saya Ketika Pi Program Tu ,Apa kata Pas dan AMK P.Pinang ? Tak nak bantah dan balun Guan Eng ? Kenapa Jadi Mcm Ni? Apa Patut Kita Buat En Armand?"


Apa Dah Jadi Ngan Pulau Pinang Ni, Sesedara Nilaikan Arah Tuju Nya , Wasalam.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Post a Comment