Monday, January 9, 2012

KEARAH POLITIK BARU..Assalamualaikum Dan Salam 1Malaysia,

Tahniah Pihak Polis Dan Nyata Sistem Perundangan Malaysia Ni Adil, Skang Anwar Di Bebaskan, So Masihkah Mahkamah Malaysia Ni Tak Adil Itu Soalan Yg Patut Kita Tanyakan. Ok Rakyat Msia Teruskan Kehidupan Kita Seperti Biasa, Hidup Ngan Aman Dan Damai.

Saya harap kini BN Mahupun PR Kini Harus Terus Fokus Agenda Sebenar, Tanggungjawab Sebenar dan Amanah Sebenar Iaitu Menjaga RAKYAT.

Gerakan Kearah Politik Baru Sudah Pun Bermula, Kini Politik Baru Harus Di Guna Pakai Bagi Menjaga Kepentingan Rakyat. Politik Kebencian , Tikam Belakang, Cah Keting, Serangan Peribadi Saya Rasa Dah Habis.Kini Gerakan Harus Kearah Gerak Kerja Dan Dekat Pada Hati Rakyat. Politik Kini Kita Harus Peka Akan Kepentingan Rakyat Dan Jadi Sebahagian Daripada Degupan Nadi Rakyat.Jadi Kepada Rakan2 BN mahupun PR, Jom Kita Kearah Politik Baru. Sebagai Menunjukkan Saya Juga Kearah Menuju Kehadapan, Saya Secara Peribadi Minta Maaf Atas Apa Jua Tindakan Saya Jika Terguris Mana2 Perasaan Anda. Manusia Tidak Lari Daripada Melakukan Kesilapan. Insyallah Saya Akan terus Perbaiki Segala Kelemahan Yang Ada Pada Diri Saya Kini Utk Menjadi Lebih Baik Di Masa Hadapan.

Sekian Wasalam.
Post a Comment