Sunday, April 22, 2012

BUDAYA FREE THINKER DLM PAKATANPANAS BEB ! BUDAK BOTAK KAT DATARAN TU NAMA DIA MISLINA MUSTAFA, DIA MERUPAKAN SEORANG FREE THINKER (Tidak percayakan agama) !! MAKA TAK HERAN LAH PAKATAN SOKONG SEXUALITI MERDEKA, HANCUR AKIDAH DI BUAT DEK PAKATAN NI

Dia juga terlibat di dalam Bantahan LYNAS baru baru ni.

Nama : Mislina Mustafa
Umur : 41 pada tahun 2012
Kerjaya : Aktivis [ocuppy global]
Agama : Tidak diketahui (Freethinker/anarki)Inilah sebenarnya tajaan pembangkang yang duduk bergaul walaupun bukan muhrim di Dataran Merdeka bersama dengan aktivis PAS membantah PTPTN, Siapa kah gadis ini. Sebenarnya gadis ini sudah rosak akhlak jika kita ikuti dari profil beliau.Disini kita bole nampak sejauh mana kesesatan PAS, apa tanggungjawab PAS yang kononnya memperjuangkan ISLAM??

Ini ke calon Muslimah PAS 10 tahun akan datang?? Yang aku tak tahan siap turunkan Unit Amal PAS untuk menjaga keselamatan beruk beruk termasuk makhluk asing ni kat Dataran Merdeka.

Cuba kita bayangkan jika Makhluk Asing ni ada kat dalam Program UMNO dan BN, Aku rasa jadi bahan muka depan HARAKAH..

KALAU DIA DALAM PERHIMPUNAN BARISAN NASIONAL, ANDA RASA2 PEMIMPIN2 PAKATAN BANTAI TAK. KOMPEM BANTAI BETUL TAK, JADI KALAU DI PIHAK MEREKA KENAPA DIAM, MANA PEMIMPIN2 BESAR PAS?KITA PUNYA AKAL UTK MENILAI. WAJIB TOLAK PAKATAN ROSAK MASA HADAPAN NEGARA.
Post a Comment