Tuesday, July 24, 2012

Dahulu Alam Flora, Kini Syabas..Mangsa Rakyat SelangorDahulu Kerajaan Rejim Pakatan Selangor Kata Kita Mahu Lupuskan Alam Flora Kerana Servis Alam Flora Teruk Jika Kerajaan Pakatan Amik Alih Isu Sampah Selangor Akan Jadi Lebih Baik..

Tapi Apa Yang Mereka Kata Dan Janji Akhirnya Jutaan Rakyat Selangor Kini Merintih Marah Kerana Isu Sampah Berpanjangan Dan Tidak Dapat di Selesaikan Sehingga Kini.Isu Sampah Kian Menjadi2 Di Seluruh Selangor Dan Ibarat Seperti Tiada Penyelesaian Isu Sampah.

Kini Kerajaan Rejim Pakatan Nak Amik Alih SYABAS Pulak Dan Katakan Mereka Boleh Menyelesaikan Isu Air Selangor..

Apalagi Rejim Pakatan Ni Nak Buat. Betulkah Rejim Ni Buat Janji Lagi Untuk Isu Air Negeri Selangor..Janji2 Menifesto PRU12 Dahulu Pun Tak Selesai2 Lagi, Kini Berjanji Isu Air Pulak.Akhirnya Yang Akan Terseksa Dan Menangis Adalah Jutaan Rakyat Selangor, Kerana Janji2 Langit Dan Bulan Rejim Pakatan.

Jika BN Laungkan "Janji Di Tepati", Kita Boleh Katakan Rejim Pakatan Laungkan "Janji2 Manis Kami"Kalau Nak Glamour Dalam Politik Janganlah Sampai Buat Rakyat Jadi Mangsa Mainan Politik Rejim Pakatan Selangor. Mana Kebertanggungjawapan Anda Pada Rakyat Atau Laungan Rakyat Isu Hanya Laungan Retorik Politik SahajaSaya Mewakili Suara Anak Muda 1Msia Harap Isu Air Ni Diselesaikan Dengan Baik Oleh Pihak BN Dan Pakatan Kerana Rakyat Adalah Tanggungjawab Bersama..

Saya Sayangkan Rakyat Selangor, Janganlah Buat Rakyat Selangor Sebagai Mangsa Mainan Politik...Selesaikan Isu Air Segera.Semoga Barisan Kepimpinan Dapat Selesaikan Isu Ini Demi Kepentingan Rakyat...Wasalam.
Post a Comment