Tuesday, February 12, 2013

Ds Najib Pemimpin Berjiwa Besar, Perdana Menteri 1Malaysia


Ds Najib Pemimpin Berjiwa Besar, Perdana Menteri 1Malaysia.

Sahabat-sahabat yang dihormati, ISU PSY hadir di Sambutan Hari Raya Cina Di Pulau Pinang seperti kita agak sebelum ianya berlaku, iaitu pencacai REJIM PAKATAN akan sabotaj program tersebut.


Sepertimana yang kita tahu sambutan tersebut mendapat sambutan diluar jangkaan sehingga lebih 100,000 yang hadir di rumah terbuka BARISAN NASIONAL PULAU PINANG.

Video provokasi pakatan keluarkan oleh pihak mereka hanya utk mengagalkan kejayaan program tersebut. Kita lihat dan nilaikan sendiri, program rumah TERBUKA HARI RAYA CINA ANJURAN BARISAN NASIONAL DI PULAU PINANG adalah bagi  merapatkan perpaduan antara satu sama lain dibawah agenda Gagasan 1Malaysia. Buka minda sahabat2 dan nilaikan dimana Tuan Rumah program tersebut adalah Barisan Nasional, puak-puak pakatan hadir tidak menghormati majlis orang seperti biasa, bukan sekadar itu mereka melakukan provokasi-provokasi yang dilihat boleh menganggu gugat kestabilan perpaduan kaum dinegara kita.

Rejim Pakatan boleh kata, kenapa program tersebut YAB DS NAJIB mengeluarkan kenyataan ARE  YOU READY FOR BN? Dan berdasarkan kebenaran Video Sebenar Ratusan Ribu Berbilang Bangsa dan Agama Mengatakan YES.


Jelas nampak kebodohan pencacai2 REJIM PAKATAN, ITU PROGRAM ANJURAN BARISAN NASIONAL PULAU PINANG..............


TAPI APA YANG PASTI YAB DS NAJIB TUN RAZAK SEORANG PEMIMPIN YANG BERJIWA BESAR, WALAUPUN PELBAGAI CABARAN, FITNAH, CACIAN, KEJIAN DAN APA SAHAJA YANG PENCACAI REJIM PAKATAN NI TAK SERANG BELIAU.


TETAPI BELIAU KONSISTEN DAN TERUS KEHADAPAN UNTUK TERUS MEMBELA RAKYAT TANPA KENAL ERTI PENAT..

YAB DATUK SERI NAJIB TUN RAZAK...I RESPECT YOU.Post a Comment