Thursday, February 18, 2016

Mat Sabu Kuda DAP, hina bangsa sendiriAssalamualaikum dan salam sehati sejiwa sahabat2 yang dihormati,

Mat Sabu, Siapa Beliau? Pada yang tidak mengenali beliau, ini salah seorang pemimpin PAS yg pernah terlibat kes tangkap basah disalah sebuah hotel dahulu. Seorang yang kita tahu yg terlibat secara terang2 perpecahan PAS sehingga bila kalah bertanding mempertahankan kerusi empuk beliau keluar dan buat parti Amanah.

Jangan ingat rakyat Malaysia tidak ingat semua itu dan jangan ingat rakyat Malaysia tidak tahu beliau kuda tunggangan Empayar LIM DAP. Jual prinsip dan maruah diri utk mendapat habuan untuk kepentingan peribadi melebihi kepentingan rakyat.

Ini pemimpin yang keluarkan kenyataan menghina melayu bodoh, bangang dan bahlol di atas pentas politik sempena perayaan hari raya cina bertempat di Sungai Petani dihadapan empayar Lim. 

Saya nak bagitau Mat Sabu,sila lihat cermin dahulu, kenyataan beliau ibarat meludah kelanggit dan hinggap ke muka sendiri. Sangguh menghina bangsa sendiri untuk mendapat habuan dan kuasa. Ini ciri2 pemimpin yang wajib kita tolak serta jangan sokong parti ciptaan beliau iaitu Amanah.

Woi Mat Sabu isu Freemason di Penang bawah Empayar LIm kenapa diam seribu bahasa?

Apa amanah yang dibawak, selain amanah menghancur dan menghina bangsa sendiri. Bagi saya amanah yang digalas oleh beliau adalah amanah empayar Lim untuk mendapat kuasa dalam negara dengan cara pecah dan perintah. Pecahkan secara dalaman parti PAS untuk memastikan DAP tambah kuasa pada PRU akan datang.

Saya mohon seluruh orang2 melayu beragama islam tanpa mengira apa jua fahaman politik kita tolak parti Amanah dibawah kepimpinan SI GILA KUASA Mat Sabu pada PRU akan datang.

Ikhlas
Armand Azha Hj Abu Hanifah
Exco Pergerakan Pemuda UMNO Malaysia #Kita1Hati #BeraniKeranaBenar #DemiSebuahPerjuangan 
Post a Comment